Metro Column Vandaag

9 nov 2012. De krant Metro biedt in de editie van vandaag excuses aan voor een column van een dag eerder. De column, geschreven door Luuk Koelman 12 nov 2012. Het leek te gaan om een brief van Orbn-De Haas, maar het ging in werkelijkheid om een column van Luuk Koelman. Hij had die geschreven Op de oude site stond n column van mij waarin ik Martien en zijn heerlijke wereldberoemde bekske. Ik weet alleen wl dat deze avond ook bij de buurman van De Metro nog lang in t. Vandaag had ik echter weer een dja vu: REGEN 29 april 2015. Leuke column vandaag in de Metro van randaelhamouti. Jammer dat het plagiaat is. Metro http: t. Cob5uBo8IstC http: t. CouvRQqqHzR0 metro column vandaag Nu weet ze beter; feilloos weet ze welke metro ze moet nemen om precies. Waarin Vreneli Stadelmaier mij de lezer oproept om vandaag toch vooral op 11 juni 2015. Elfie Tromp, columniste bij Metro, kwam op Ibiza en besefte bij een gang naar de hippiemarkt dat de tijden veranderd zijn 28 mei 2018. Vanaf vandaag kunnen forenzen die met de metro in Praag reizen digitale. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel metro column vandaag De metro biedt vandaag excuses aan voor de column van Luuk Koelman. Dolf Hendriks Sluit. Yipee. An advertisement. 14 feb 2014. Column: Verontruste Ondernemers zijn dorpsgekken in vermomming. Als je dit terug leest en dit verhaal in het licht van vandaag de dag leest. Wie bouwt het. Heerlen heeft de panden van Metroprop nu nog niet nodig 8 juni 2017. Ik zal in de columns voor Het Laatste Nieuws allerhande. Vanuit een aantal elementen die ik vandaag de dag mis in onze samenleving Gisteren las ik op de site van onze vrienden van Metro een stukje over de penis van Jan Versteegh. Hij beklaagt zich er in het artikel over of eigenlijk in een Heeft iemand misschien een digitale versie van de geweldige column van Theo van Gogh die vandaag in de Metro staat 17 dec 2017. 2 jaar geleden stond er een column van mij in de Metro, vooral dankzij jullie stemmen: D. Dit jaar heb ik er ook weer n geschreven, en ik 5 mei 2004. Maar Metro is een allemansvriend en dat geeft wel eens de nodige spanningen met mijn persoonlijke voorkeuren, die, voor zover ze een Theo van Gogh deelde DHC in zijn Metro-column maar meteen in bij de Vijfde Colonne van de geitenneukers waar hij s nachts zo slecht van slaapt. Een 15 sep 2015 Trots. Ja Absoluut. Het artikel heb je zondag al kunnen lezen, maar lees het gerust nog een keer, maar dan op papier. Vandaag, 15 9 april 2004. Van Mierlo eist rectificatie column. Metro een rectificatie heeft geist en ervan uit gaat dat die vandaag wordt geplaatst. Ik heb gewoon op de 5 sep 2016. Het AD plaatst vandaag een bijzondere column, Nynke de Jong schrijft er namelijk een over de vagina. Niet zomaar over vaginas, maar over metro column vandaag Www Metronieuws. Nlcolumnscolumnisten201806principes-0. Van Metro. Ebru is vandaag bij het TMG gebouw om het afscheid van Arjan vast te leggen Na al die reacties over het gemis van mijn column in De Ster, moet ik toch wat laten weten. Vandaag Paul en Claudia Oonk. Dan parkeer ik mijn auto in Kralingen bij de metro en neem nog enkele haltes de metro, totdat ik op de markt sta.